La massificació fa anys que ha donat un tint negatiu al concepte de “turista”, que ha facilitat l’oferta “low cost” sense valor afegit. Per això han calat plans que busquen fer sentir als [...]
Els restaurants generen centenars de quilos de deixalles setmanals , entre els quals es troben ampolles de vidre, llaunes d’alumini, paper i cartó i, sobretot, restes de menjar. Encara que [...]
La crisi sanitària que estem vivint pel Covid-19 ha obligat al tancament temporal de bars i restaurants. Com a conseqüència, molts negocis d’hostaleria han decidit optar pel delivery i/o [...]
Reduir el malbaratament d’aliments en el nostre restaurant no només és una forma de tenir cura del medi ambient, sinó que també és una forma de posicionar el negoci davant una clientela [...]
Els bufets lliures sens dubte són el millor de les vacances per a una gran part dels viatgers. El poder explorar per veure l’oferta, i triar i tastar en la quantitat que es desitgi [...]
El ministeri de Consum s’ha decantat finalment per la implantació de sistema NutriScore perquè els consumidors identifiquin a primera vista la idoneïtat dels aliments que vol comprar. Es [...]
Amb la tornada a les aules el pròxim setembre arriba la preocupació sobre la seguretat dels menjadors escolars amb la Covid-19. Hi pot haver qui es pregunti si és segur deixar que els seus fills [...]
El Restaurant Cocina Hermanos Torres comença el compte enrere per a la seva reobertura i està prenent totes les mesures necessàries per convertir el seu local en un espai totalment segur davant [...]
El sector hoteler s’enfronta a un dels majors reptes, si no el major, dels últims anys. Encara que es recuperi la normalitat (o el que s’ha batejat com a nova normalitat) passaran [...]
No hi ha cap evidència que els aliments siguin una font o via de transmissió del coronavirus. L’OMS diu que els aliments no són una via de contagi, mentre que l’Agència Europea de [...]
Ja tenim les directrius i recomanacions oficials elaborades per la Secretaria d’Estat de Turisme en coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat les guies d’especificacions per [...]
Qualsevol moment pot ser adequat per a ocupar-se de la incorporació de la gestió dels al·lèrgens en els plans d’autocontrol d’un establiment de restauració perquè la persona [...]
El coronavirus ha canviat les nostres vides i la manera com fem les coses. Sens dubte el sector de la restauració és un dels que més obstacles tindrà per a recuperar la normalitat. La tornada als [...]
Ja fa més d’una setmana que el Govern va tancar restaurants, bars, cafeteries i assimilables a causa de el nou Coronavirus COVID-19. El repartiment de menjar a domicili , però, segueix [...]
Els aliments cinquena gamma o també referits a vegades com aliments gamma alta són aquells que ja han estat elaborats, cuinats i envasats, i per tant en la majoria dels casos ja estan a punt per [...]
© SAIA 2023