Avaluació i valoració nutricional de menús per a empreses

A SAIA sabem que els serveis de restauració volen donar cada dia més i millors serveis, per això oferim tècnics col·legiats en dietètica i nutrició que fan avaluació i valoració nutricional i dissenyen menús variats, equilibrats i adaptats a les necessitats nutricionals de cada col·lectiu.

Un servei de valor afegit

Les exigències actuals de la legislació i dels consumidors, que busquem productes cada vegada més saludables i de més qualitat, fan que les empreses de restauració de tot tipus (menjadors escolars o d'empresa, residències d'estudiants o d'ancians, empreses de càtering, cadenes de restauració, etc.) busquin serveis de valor afegit per fer més competitiu el seu negoci.

Un menú per a cada necessitat

La valoració nutricional en menús és especialment necessària en empreses que volen parar atenció a les necessitats personalitzades de diferents col·lectius, com nens, gent gran, light, diabètics, vegetarians, vegans, kosher, halal, sense gluten, persones amb al·lèrgies, persones que necessiten dieta tova, entre d'altres, perquè tots ells puguin tenir una alimentació sana, equilibrada i d'acord amb la normativa vigent.

En què consisteix l'assessoria nutricional per a empreses?

A SAIA ajudem a les empreses de restauració a oferir millors serveis amb tres línies d'acció bàsiques:

  • Evaluació i validació de les preparacions dels menús existents
  • Disseny i elaboració de menús sans, equilibrats i adaptats a les necesitats de cada col·lectiu
  • Asessoria en tractament y cocció dels aliments perquè conserven les seves propietats nutritives
  • Elaboració de plans nutricionals

Sabies que...?

La valoració nutricional de menús contribueix a una millor alimentació de nens i de gent gran, treballadors, etc., millorant el rendiment escolar i laboral i en definitiva la qualitat de vida. Per això cada vegada més empreses recorren a ella.

Vull assessorar-me

© SAIA 2024