Els nostres serveis

Avaluació i valoració nutricional de menús per a empreses

A SAIA sabem que els serveis de restauració volen donar cada dia més i millors serveis, per això oferim tècnics col·legiats en dietètica i nutrició que fan avaluació i valoració nutricional i dissenyen menús variats, equilibrats i adaptats a les necessitats nutricionals de cada col·lectiu.

Avaluació i validació de les preparacions existents per assegurar l'equilibri nutricional i la satisfacció del comensal

Disseny i elaboració de menús sans, equilibrats i adaptats a les necessitats de cada col·lectiu

Assessoria en tractament i cocció dels aliments perquè conservin les seves propietats nutritives

Elaboració de plans nutricionals personalitzats per promoure hàbits alimentaris saludables

Compleix la normativa vigent amb SAIA

La validació dels menús en restauració col·lectiva: obligatòria en alguns casos

En general, la decisió d'oferir un servei de valoració nutricional a la restauració col·lectiva depèn de cada empresa o entitat. No obstant això, hi ha casos en què sí que està regulat per llei, i en aquest punt SAIA acompanya les empreses en el compliment regulatori. Alguns exemples són:

  • Menjadors escolars
  • Hospitals
  • Centres sociosanitaris
Demana'ns informació

Normativa comedores escolares
Cobrim totes les activitats

Un servei de valor afegit per a restauració col·lectiva

Les exigències actuals de la legislació i dels consumidors, que busquem productes cada vegada més saludables i de més qualitat, fan que les empreses de restauració col·lectiva de tot tipus (menjadors escolars o d'empresa, residències d'estudiants o de gent gran, empreses de càtering, cadenes de restauració, etc.) busquin serveis de valor afegit per fer més competitiu el seu negoci com l'avaluació nutricional dels productes que ofereixen: d'aquesta manera es diferencien en el mercat i contribueixen positivament a la seva imatge de marca, que es relacionarà amb la transparència i amb l'alimentació saludable.

Menjadors d'empresa. Millora la productivitat i el benestar dels empleats mitjançant una alimentació equilibrada.

Menjadors escolars. Afavoreix el desenvolupament físic i intel·lectual dels nens amb menús nutricionalment adequats.

Aerolínies. Millora l'experiència de viatge dels passatgers oferint-los opcions saludables i adaptades a les seves necessitats durant el vol.

Hospitals i clíniques. Proporciona una alimentació personalitzada i adequada al seu estat de salut promou la recuperació i la salut general dels pacients.

Hotels i altres allotjaments. Ofereix menús variats i nutricionalment conscients ofereix una millor experiència als hostes.

Càterings d'esdeveniments. Les empreses amfitriones milloren la seva imatge i es distingeixen de les altres oferint menús personalitzats que atenen les preferències i necessitats dietètiques dels assistents.

Serveis públics. Els menjadors públics han d'anar a l'avantguarda en promoure la salut pública i la lluita contra l'obesitat amb menús saludables.

Un menú per a cada necessitat

La valoració nutricional en menús és especialment necessària en empreses que volen prestar atenció a les necessitats personalitzades de diferents col·lectius, com ara nens, gent gran, light, diabètics, vegetarians, vegans, kosher, halal, sense gluten, persones amb al·lèrgies, persones que necessiten dieta tova, entre d'altres, perquè tots puguin tenir una alimentació sana, equilibrada i d'acord amb la normativa vigent.

Sol·licita informació sobre el nostre servei de valoració nutricional de menús