Consultoria en seguretat alimentària i APPCC a Barcelona

A SAIA ajudem a les empreses relacionades amb l'alimentació a maximitzar els nivells de seguretat als aliments i a l'aigua

Cada vegada més, volem aliments segurs

Qualsevol activitat a la qual es manipulin aliments i/o aigua té risc de contaminació a nivell físic, químic o biològic en algun moment de la cadena de subministrament (preparació, incloent envasat i distribució). Per això és fonamental identificar, avaluar i prevenir aquests riscos i així salvaguardar la qualitat del producte final.

Subscriu-te al nostre newsletter

Estigues al dia de les novetats en seguretat alimentària



Ja confien en nosaltres

Què fem?

Auditoria alimentària a Barcelona

A SAIA fem auditories de diagnòstic per marcar objectius i mètodes, auditories de validació després d'implantar el sistema APPCC i auditories de seguiment per verificar que el sistema funciona. També fem auditories específiques, com auditories d'al·lèrgies i intoleràncies.

Pla APPCC a Barcelona

La normativa europea obliga la indústria alimentària a crear, aplicar i mantenir un procediment o procediments permanents basats en els principis de l'APPCC, per prevenir riscos biològics, químics i físics en la cadena de subministrament alimentària, per salvaguardar la innocuïtat dels aliments i de l'aigua.

Assessoria en legislació alimentària a Barcelona

A SAIA oferim als nostres clients una informació actualitzada de les disposicions legals vigents que afectin el seu producte, el seu etiquetatge i publicitat, els seus establiments de producció i emmagatzemat, el seu transport i el seu control, així com tots els canvis legislatius que es publiquin.

Per què ens escullen?


Experiència

Els nostres professionals són tots llicenciats en carreres biosanitàries (tecnòlegs d'aliments, químics, biòlegs, etc.) amb provada experiència en el sector de la consultoria higienicosanitària.


Adaptabilitat

A SAIA sabem que cada client té característiques, necessitats i infraestructura diferents, pel que la nostra tasca es basa en el coneixement totes elles per adaptar-nos a les seves necessitats.


Tracte personalitzat

A SAIA assignem a cada client un responsable de projecte amb el qual estarà en contacte constant en cada pas del procés d'implantació de qualsevol pla de seguretat alimentària.

Un projecte guanyador fruit de les aliances estratègiques

SAIA forma part del grup BASS Global Consulting, fruit de l'aliança amb ACONSA (anàlisi i microbiologia), BDN (solucions tecnològiques de formulació, processos i producte final) i Serviclip (materials i instrumental). Junts, podem proveir de solucions integrals als nostres clients.

Notícies

Cómo prevenir las plagas en restaurantes: medidas básicas

En lo que concierne a la impresión que los clientes de un restaurante se puedan llevar y que esta les anime a regresar no hay absolutamente ningún atajo. Obviamente es fundamental ofrecer una buena comida y bebida y un buen servicio a un precio razonable. Sin embargo, hasta un servicio de cinco estrellas y una comida de varias estrellas Michelin puede quedar por los suelos si un solo cliente ve una cucaracha o el signo de un roedor. Por eso tener presente cómo prevenir las plagas en restaurantes antes de tener que actuar cuando ya han aparecido para erradicarlas es uno de los puntos clave en los procesos sistemáticos para garantizar la inocuidad alimentaria como el APPCC.

Continua llegint

© SAIA 2018