Consultoria en seguretat alimentària i APPCC a Barcelona

A SAIA ajudem a les empreses relacionades amb l'alimentació a maximitzar els nivells de seguretat als aliments i a l'aigua

Cada vegada més, volem aliments segurs

Qualsevol activitat a la qual es manipulin aliments i/o aigua té risc de contaminació a nivell físic, químic o biològic en algun moment de la cadena de subministrament (preparació, incloent envasat i distribució). Per això és fonamental identificar, avaluar i prevenir aquests riscos i així salvaguardar la qualitat del producte final.

Ja confien en nosaltres

Què fem?

Auditoria alimentària a Barcelona

A SAIA fem auditories de diagnòstic per marcar objectius i mètodes, auditories de validació després d'implantar el sistema APPCC i auditories de seguiment per verificar que el sistema funciona. També fem auditories específiques, com auditories d'al·lèrgies i intoleràncies.

Pla APPCC a Barcelona

La normativa europea obliga la indústria alimentària a crear, aplicar i mantenir un procediment o procediments permanents basats en els principis de l'APPCC, per prevenir riscos biològics, químics i físics en la cadena de subministrament alimentària, per salvaguardar la innocuïtat dels aliments i de l'aigua.

Assessoria en legislació alimentària a Barcelona

A SAIA oferim als nostres clients una informació actualitzada de les disposicions legals vigents que afectin el seu producte, el seu etiquetatge i publicitat, els seus establiments de producció i emmagatzemat, el seu transport i el seu control, així com tots els canvis legislatius que es publiquin.

Per què ens escullen?


Experiència

Els nostres professionals són tots llicenciats en carreres biosanitàries (tecnòlegs d'aliments, químics, biòlegs, etc.) amb provada experiència en el sector de la consultoria higienicosanitària.


Adaptabilitat

A SAIA sabem que cada client té característiques, necessitats i infraestructura diferents, pel que la nostra tasca es basa en el coneixement totes elles per adaptar-nos a les seves necessitats.


Tracte personalitzat

A SAIA assignem a cada client un responsable de projecte amb el qual estarà en contacte constant en cada pas del procés d'implantació de qualsevol pla de seguretat alimentària.

Un projecte guanyador fruit de les aliances estratègiques

SAIA forma part del grup BASS Global Consulting, fruit de l'aliança amb ACONSA (anàlisi i microbiologia), BDN (solucions tecnològiques de formulació, processos i producte final) i Serviclip (materials i instrumental). Junts, podem proveir de solucions integrals als nostres clients.

Notícies

Comer bien en vacaciones: SAIA explica en ‘ARA’ 10 normas de higiene alimentaria al viajar

Irse de vacaciones no debe ser sinónimo de cambios bruscos en la alimentación, ya que pueden repercutir en nuestra salud hasta el punto, a veces, de aguárnoslas, especialmente cuando viajamos a países con hábitos alimentarios diferentes al nuestro.

Continua llegint

© SAIA 2017