08/06/2020

Cocina Hermanos Torres confia en SAIA per a aplicar les mesures anti-Covid


El Restaurant Cocina Hermanos Torres comença el compte enrere per a la seva reobertura i està prenent totes les mesures necessàries per convertir el seu local en un espai totalment segur davant l’amenaça del coronavirus. Per això, compta amb la consultora en seguretat alimentària SAIA, que ha previst la implantació de fins a 80 mesures per protegir a clients i treballadors durant la seva experiència al restaurant. “Amb aquesta unió amb SAIA busquem seguretat i poder fer un treball més precís per combatre qualsevol risc sanitari”, ha apuntat Sergio Torres després de la primera reunió de treball conjunta amb SAIA. Per la seva banda, Javier Torres està convençut que “una de les claus per a la recuperació del sector serà adaptar-se a les noves circumstàncies i convèncer el client que s’ha realitzat un pla d’actuació específic perquè no hi hagi cap risc davant l’amenaça de la Covid-19. Al comptar amb SAIA estem transmetent tranquil·litat i li estem dient a la gent que tenim a una empresa experta al darrere que ens ha marcat tots els procediments. “

 

Les actuacions previstes en el pla de contingència de la Covid-19 van dirigides en tres direccions: cap als treballadors, la sala i els clients. Entre altres mesures, s’han ampliat els torns d’entrada dels treballadors, s’ha duplicat el menjador de la plantilla i s’ha augmentat l’espai dels armaris perquè el personal pugui mantenir la distància adequada. També s’han d’extremar les mesures respecte als uniformes, el calçat i les estovalles. Els treballadors se sotmetran a un test de Covid-19 abans de l’obertura i se’ls prendrà la temperatura cada dia a l’entrar a treballar. Inaugurat el 2018, el restaurant és molt ampli així que, encara que es faran alguns retocs, no serà necessari eliminar un gran nombre de taules a la sala per garantir la distància de seguretat. A més, Cuina Germans Torres disposa d’una equipació molt puntera. Això permet, per exemple, que les màquines renta vaixelles garanteixin la completa desinfecció dels serveis després d’un ús, evitant la possible contaminació per repàs. També s’augmentarà la freqüència de neteja de tot el restaurant i fins i tot s’ha previst posar en quarantena les begudes envasades un cop arribin al local des del distribuïdor. Pel que fa als clients, alguna de les mesures destacades serà el lliurament d’una carta d’un sol ús que podran endur-se a casa de record.

acuerdo saia hermanos torres

A més d’implantar tot el protocol anti-covid, SAIA també s’encarregarà d’actualitzar l’APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític) del restaurant i de la formació dels treballadors per al perfecte compliment tant de l’APPCC com de les mesures anti covid. “Tant Sergio com Javier Torres mostren una predisposició excel·lent davant totes les mesures que estem proposant. Escolten molt i ens estan exigint al màxim “, ha assegurat Luis Riera, director general de SAIA. “Treballar amb els germans Torres és un repte per a SAIA. El seu estil de cuina, amb innovació constant, varietat de productes o coccions, etc, ens obliga a anar al mínim detall. No hi ha marge d’error”, afegeix Luis Riera. “Busquem l’excel·lència. Siguem excel·lents també en tot el que es refereix a la seguretat alimentària” ha comentat Sergio Torres que, a més afegeix que, “SAIA té un bagatge molt important en el sector i això ens dóna confiança i seguretat”.

Vull informació




No et perdis cap post!

Inscriu-te al nostre newsletter i els rebràs al teu correu.


© SAIA 2022