Qui som?

SAIA són les sigles de Seguretat Alimentària i Seguretat de l'Aigua. El nostre objectiu com a empresa de seguretat alimentària és ajudar a la indústria agroalimentària, la restauració i restauració col·lectiva, i al comerç minorista d'alimentació a maximitzar els nivells de seguretat als aliments i a l'aigua.

La prevenció, fonamental en la indústria alimentària

Qualsevol activitat a la qual es manipulin aliments i/o aigua té risc de contaminació a nivell físic, químic o biològic en algun moment de la cadena de subministrament (preparació, incloent envasat i distribució).

A SAIA oferim tot tipus de serveis que tenen l'objectiu d'identificar, avaluar i prevenir aquests riscos i així salvaguardar la qualitat del producte final, ja siguin aliments o qualsevol bé per al consum que hagi estat en contacte amb aigua en qualsevol fase del procés. Per això els nostres principals clients són la indústria agroalimentària, la restauració i restauració col·lectiva, el comerç minorista i transportistes d'alimentació, entre d'altres.

Què volem aconseguir junts?

El nostre repte és generar al client una inquietud innata per la implantació de sistemes de qualitat alimentària, per aconseguir seguretat i confiança en la seva forma de treballar, així com un estalvi econòmic a llarg termini mitjançant una òptima utilització dels seus recursos.

Aprofitem les oportunitats estratègiques

SAIA ha crescut gràcies a les aliances estratègiques, com la que ha dut a terme amb l'absorció de l'Assessoria Catalana d'Higiene Alimentària (ACDHA), entitat de referència en sectors com el dels obradors artesanals, amb treballs com l'elaboració d'una guia capdavantera en 2003 per garantir la seguretat dels productes de fleca i la creació d'una eina de caràcter consultiu adreçada al personal del sector, que ajuda en la implantació de mesures d'autocontrol en seguretat alimentària, tal com disposa la normativa corresponent.

Som experts biosanitaris

A SAIA comptem amb professionals biosanitaris altament qualificats i amb una gran experiència en el sector agroalimentari, que s'encarreguen de facilitar sistemes de qualitat i adaptar-los a les característiques i necessitats del client , implementant plans integrals de seguretat alimentària efectius.

© SAIA 2024