Presencial
A convenir amb empresa interessada
A consultar
Irene Molinos
La normativa vigent estableix que tot establiment que ofereixi menjars, aliments sense envasats o envasats a petició del consumidor o productes alimentaris de venda immediata és responsable de tenir un sistema que li permeti informar els seus clients sobre els possibles al·lèrgens presents als seus plats o productes, recaient sobre ell la sanció corresponent en cas d’incompliment. Per això és molt important que dediqui recursos al compliment dels requisits formatius d’aquests treballadors.
El curs d’al·lèrgies alimentàries i intoleràncies a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector.
Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja té uns coneixements previs en seguretat alimentària i necessiti aprofundir en al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
El pla d'al·lèrgens, normativa legal (Reglament Europeu 1169/2011)
Reaccions adverses als aliments, què és una al·lèrgia?, substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies, simptomatologia de l'al·lèrgia, tractament de l'al·lèrgia, intoleràncies alimentàries més habituals, bones pràctiques en la manipulació -disseny de menús, proveïdors, recepció de matèries primeres, emmagatzematge de matèries primeres, preparació del menjar- i bones pràctiques en servei.
Comunicació al client i com oferir la informació.