Curs d'al·lèrgies alimentàries i intoleràncies a Barcelona (certificat oficial)

Curs d’al·lèrgies alimentàries i intoleràncies

La normativa vigent estableix que tot establiment que ofereixi menjars, aliments sense envasar o envasats a petició del consumidor o productes alimentaris de venda immediata és responsable de tenir un sistema que li permeti informar als seus clients sobre els possibles al·lèrgens presents als seus plats o productes, recaient sobre ell la sanció corresponent en el cas d’incompliment. Per això és molt important que dediqui recursos al compliment dels requisits formatius d’aquests treballadors.

Característiques del curs d'al·lèrgies alimentàries i intoleràncies

El curs d'al·lèrgies alimentàries i intoleràncies a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector.

Data d'iniciA convenir amb l'empresa interessada
HoresA convenir amb l'empresa interessada
ModalitatPresencial
Professor/aIrene Molinos
A qui va dirigitTota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja disposa d'uns coneixements previs en seguretat alimentària i necessiti aprofundir en al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
PreuConsultar

Objectius i programa del curs d'al·lèrgies alimentàries i intoleràncies

  • Introducció (el pla d'al·lèrgens, normativa legal -Reglament Europeu 1169/2011-)
  • Al·lèrgies i intoleràncies (reaccions adverses als aliments, què és una al·lèrgia?, substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies, simptomatologia de l'al·lèrgia, tractament de l'al·lèrgia, intoleràncies alimentàries més habituals, bones pràctiques a la manipulació -disseny de menús, proveïdors, recepció de matèries primeres, emmagatzematge de matèries primeres, preparació del menjar- i bones pràctiques en servei)
  • Informació al consumidor (comunicació al cliente i com oferir la informació)

Certificat oficial vàlid a tot l'Estat espanyol

Amb el curs de manipulació d'aliments que ofereix SAIA, els manipuladors obtindran el certificat que compleix la normativa vigent segons el que estableix el Reglament Europeu 1169/2011.

La empreses: responsables de la formació en al·lèrgies i intoleràncies

Les empreses que tinguin treballadors que, per la seva activitat laboral, serveixen menjars (bars, cafeteries, restaurants, menjadors escolars o d'empresa, etc.), aliments sense envasats o envasats a petició del consumidor (embotits, pans, entrepans, pastissos, àpats preparats o altres aliments a granel), productes alimentaris de venda immediata (xurreries, parades de patates fregides, frankfurts, etc.), han d'informar els seus clients sobre la presència als seus productes de cereals que contenen gluten, crustacis, ous, peix, llet o d'altres que han estat identificats per la Unió Europea com a causants de la majoria d'al·lèrgies alimentàries a Europa i que es recullen en el Reial Decret 26/2015, relatiu a la informació alimentària facilitada al consumidor.

Reserva la teva plaça línia i obté un 25% de descompte, fins i tot el 100%!

Recorda que com a empresa pots beneficiar-te de descomptes i fins i tot de gratuïtat en formació per als teus empleats en forma de bonificació en les cotitzacions a la Seguretat Social a través de la Fundació Tripartita.

Reserva ara!

© SAIA 2023