Curs d’al·lèrgies alimentàries i intoleràncies

events
Modalitat

Presencial

Data

A convenir amb empresa interessada

Preu

A consultar

Professor

Irene Molinos

Sobre aquest curs

La normativa vigent estableix que tot establiment que ofereixi menjars, aliments sense envasats o envasats a petició del consumidor o productes alimentaris de venda immediata és responsable de tenir un sistema que li permeti informar els seus clients sobre els possibles al·lèrgens presents als seus plats o productes, recaient sobre ell la sanció corresponent en cas d’incompliment. Per això és molt important que dediqui recursos al compliment dels requisits formatius d’aquests treballadors.

El curs d’al·lèrgies alimentàries i intoleràncies a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector.

A qui va adreçat?

Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja té uns coneixements previs en seguretat alimentària i necessiti aprofundir en al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Programa orientatiu del curs

  • Introducció

    El pla d'al·lèrgens, normativa legal (Reglament Europeu 1169/2011)

  • Alergias e intolerancias

    Reaccions adverses als aliments, què és una al·lèrgia?, substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies, simptomatologia de l'al·lèrgia, tractament de l'al·lèrgia, intoleràncies alimentàries més habituals, bones pràctiques en la manipulació -disseny de menús, proveïdors, recepció de matèries primeres, emmagatzematge de matèries primeres, preparació del menjar- i bones pràctiques en servei.

  • Información al consumidor

    Comunicació al client i com oferir la informació.

Sol·licita la inscripció a aquest curs

Sisplau, introdueix el nom.
Sisplau, introdueix el cognom.
Sisplau, introdueix un email vàlid.
Sisplau, introdueix el telèfon
Sisplau, introdueix el càrrec
Sisplau, introdueix l'empresa.
Has d'acceptar la política de privadesa per enviar-nos les teves dades.