Curs d'etiquetatge d'aliments a Barcelona (certificat oficial)

Curs etiquetatge d’aliments

La normativa vigent estableix que tots els aliments destinats al consumidor final, inclosos els lliurats per les col·lectivitats i els destinats al subministrament de les col·lectivitats, han de contenir etiquetes que ofereixin la veritat sobre el producte i no indueixin a error al consumidor, que no resultin confuses, que incloguin la seva naturalesa, identitat, qualitats, composició, quantitat, durada, origen o procedència i manera de fabricació o d’obtenció, i no atribueixin al producte efectes o propietats que no tingui o suggereixin que el producte té característiques singulars quan en realitat altres productes similars les tenen, entre d’altres.

Característiques del curs d'etiquetatge d'aliments

El curs d'etiquetatge d'aliments a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector.

Data d'iniciA convenir amb l'empresa interessada
HoresA convenir amb l'empresa interessada
ModalitatPresencial
Professor/aMarta Trias
A qui va dirigitTota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja disposa d'uns coneixements previs en seguretat alimentària i necessiti aprofundir i actualitzar les novetats relatives a l'etiquetatge en productes alimentaris
PreuConsultar

Objectius i programa del curs d'etiquetatge d'aliments

  • Normativa d'etiquetatge (marc legal, normativa, tipus d'aliments a etiquetar, informació i format de l'etiqueta, ingredients al·lèrgics i exemples i fitxa tècnica)

Certificat oficial vàlid a tot l'Estat espanyol

Amb el curs de manipulació d'aliments que ofereix SAIA, els manipuladors obtindran el certificat que compleix la normativa vigent segons el que estableix el Reglament Europeu 1169/2011.

L'empresa: responsable de la formació en etiquetatge d'aliments

Les empreses en totes les fases de la cadena alimentària, en cas que les seves activitats concerneixin a la informació alimentària facilitada al consumidor, estan regides per la normativa europea d'etiquetatge (Reglament (UE) 1169/2011), pel que han de procurar que seus treballadors la coneguin, especialment pel que fa dir la veritat sobre el producte i no induir a error el consumidor.

Reserva la teva plaça línia i obté un 25% de descompte, fins i tot el 100%!

Recorda que com a empresa pots beneficiar-te de descomptes i fins i tot de gratuïtat en formació per als teus empleats en forma de bonificació en les cotitzacions a la Seguretat Social a través de la Fundació Tripartita.

Reserva ara!

© SAIA 2023