Online
14/10/2024 9:30 am
40 euros
Aleix Saiz
La normativa vigent estableix que l’empresa alimentària és responsable de supervisar i formar els manipuladors de productes alimentaris, i hi recau la sanció corresponent en el cas d’incompliment. Per això és molt important que dediqui recursos al compliment dels requisits formatius d’aquests treballadors.
El curs de manipulació d’aliments a SAIA s’impartirà en línia seguint un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector. La classe s’impartirà a través de ZOOM amb l’objectiu de seguir la classe que habitualment fem presencial. S’enviarà un certificat d’assistència via mail.
Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe amb aliments durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.
Importància de la seguretat alimentària i normativa relacionada amb el sector.
Perills, malalties i les seves causes, principals microorganismes productors de toxiinfeccions alimentàries, factors que afecten el creixement bacterià, la contaminació creuada, les toxiinfeccions alimentàries i al·lèrgies alimentàries
Procés -emmagatzematge, emmagatzematge refrigerat i congelat, preparació i manipulació, cocció, refredament, regeneració, servei, residus, mostres testimoni- i higiene personal
Neteja i desinfecció, control de plagues, control de laigua, gestió de residus, etc.