Curs online de manipulació d'aliments

Curs de manipulació d’aliments

La normativa vigent estableix que l’empresa alimentària és responsable de supervisar i formar als manipuladors de productes alimentosos, recaient sobre ella la sanció corresponent en el cas d’incompliment. Per això és molt important que dediqui recursos al compliment dels requisits formatius d’aquests treballadors.

Característiques del curs de manipulació d'aliments online

El curs de manipulació d'aliments a SAIA es realitzarà online seguint un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència en el sector. La classe s'impartirà a través del ZOOM amb l'objectiu de seguir la mateixa la classe que habitualment fem presencial. S'enviarà un certificat d'assistència via mail.

Data d'inici15/12/2022
Hores3 (09:30-12:30)
ModalitatOnline (per videoconfèrencia amb ZOOM)
Professor/aCarles Barceló
A qui va dirigitTota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe amb aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.
Preu40€ per a inscripcions online

Objectius i programa del curs de manipulació d'aliments

El curs de manipulació d'aliments de SAIA té com a objectiu formar als manipuladors d'aliments sobre les normes de seguretat i higiene alimentària per a garantir les bones pràctiques en cuina i sala, la salut del personal i la dels propis clients.

  • Introducció (importància de la seguretat alimentària i normativa relacionada amb el sector)
  • Riscos per a la salut derivats del consum d'aliments (perills, malalties i les seves causes, principals microorganismes productors de toxiinfeccions alimentàries, factors que afecten el creixement bacterià, la contaminació creuada, les toxiinfeccions alimentàries i al·lèrgies alimentàries)
  • Bones pràctiques en la manipulació (procés -almacenaje, emmagatzematge refrigerat i congelat, preparació i manipulació, cocció, refredament, regeneració, servei, residus, mostres testimoni- i higiene personal)
  • Els prerequisits del sistema APPCC
  • Higiene personal, neteja i desinfecció, higiene de procés i higiene aplicada en sala i en els nostres clients

L'empresa: responsable de la formació dels seus manipuladors

Les empreses que tinguin treballadors que, per la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei, han de proveir-los de formació continuada i periòdica en matèria d'higiene alimentària per garantir la seguretat i la higiene alimentària de tot aquest procés. La normativa que regeix la manipulació d'aliments és el reglament CE 852/2004 i el Reial Decret 109/2010.

Reserva la teva plaça línia i obté un 25% de descompte, fins i tot el 100%!

Recorda que com a empresa pots beneficiar-te de descomptes i fins i tot de gratuïtat en formació per als teus empleats en forma de bonificació en les cotitzacions a la Seguretat Social a través de la Fundació Tripartita.

Reserva ara!

© SAIA 2022