Curs de manipulació d'aliments a Barcelona (certificat oficial)

Curs de manipulació d’aliments a Barcelona

La normativa vigent estableix que l’empresa alimentària és responsable de supervisar i formar els manipuladors de productes alimentaris, recaient sobre ella la sanció corresponent en el cas d’incompliment. Per això és molt important que dediqui recursos al compliment dels requisits formatius d’aquests treballadors.

Característiques del curs de manipulació d'aliments

El curs de manipulació d'aliments a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència en el sector.

Data d'inici20/12/2018
Hores3 (15:00-18:00)
ModalitatPresencial
Professor/aGemma Oña
A qui va dirigitTota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe amb aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.
Preu30€ per a inscripcions online

Objectius i programa del curs de manipulació d'aliments

El curs de manipulació d'aliments de SAIA té com a objectiu formar als manipuladors d'aliments sobre les normes de seguretat alimentària esmentades, segons legislació vigent.

  • Introducció (importància de la seguretat alimentària i normativa relacionada amb el sector)
  • Riscos per a la salut derivats del consum d'aliments (perills, malalties i les seves causes, principals microorganismes productors de toxiinfeccions alimentàries, factors que afecten el creixement bacterià, la contaminació creuada, les toxiinfeccions alimentàries i al·lèrgies alimentàries)
  • Bones pràctiques en la manipulació (procés -almacenaje, emmagatzematge refrigerat i congelat, preparació i manipulació, cocció, refredament, regeneració, servei, residus, mostres testimoni- i higiene personal)
  • Els prerequisits del sistema APPCC

Certificat oficial vàlid a tot l'Estat espanyol

Amb el curs de manipulació d'aliments que ofereix SAIA, els manipuladors obtindran el certificat que compleix la normativa vigent segons el que estableix el Reial Decret 109/2010 i el Reglament Europeu 852/2004.

L'empresa: responsable de la formació dels seus manipuladors

Les empreses que tinguin treballadors que, per la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei, han de proveir-los de formació continuada i periòdica en matèria d'higiene alimentària per garantir la seguretat i la higiene alimentària de tot aquest procés. La normativa que regeix la manipulació d'aliments és el reglament CE 852/2004 i el Reial Decret 109/2010.

Reserva la teva plaça línia i obté un 25% de descompte, fins i tot el 100%!

Recorda que com a empresa pots beneficiar-te de descomptes i fins i tot de gratuïtat en formació per als teus empleats en forma de bonificació en les cotitzacions a la Seguretat Social a través de la Fundació Tripartita.

Reserva ara!

© SAIA 2018