Curs APPCC a Barcelona (certificat oficial)

Curs APPCC a Barcelona

L’empresa alimentària és la responsable de comercialitzar aliments que siguin segurs i que compleixin la legislació alimentària vigent, d’acord amb el que estableix el Reglament (CE) nº 178/2002, de 28 de gener, pel qual s’estableixen els principis i els requisits generals de la legislació alimentària, es crea l’autoritat europea de seguretat alimentària i es fixen procediments relatius a la seguretat alimentària.

Característiques del curs d'APPCC de Qualitat i Seguretat Alimentària

El curs d'APPCC a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència en el sector.

Data d'iniciA convenir amb l'empresa interessada
HoresA convenir amb l'empresa interessada
ModalitatPresencial
Professor/aLluís Riera Puñet
A qui va dirigitTota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja disposa d'uns coneixements previs en seguretat alimentària i desitja aprofundir en la implantació d'un sistema APPCC
PreuConsultar

Objectius i programa del curs d'APPCC a Barcelona

El curs d'APPCC de Qualitat i Seguretat Alimentària té com a objectiu donar als treballadors el coneixement dels processos necessaris per mantenir la seguretat alimentària al lloc de treball.

  • Introducció a l'APPCC (antecedents històrics, marc legal, principis bàsics, avantatges del sistema APPCC, creació de l'equip de treball)
  • Els prerequisits del sistema APPCC (pla de control de potabilitat de l'aigua, pla de neteja i desinfecció, pla de control d'animals indesitjables, pla de formació i capacitació del personal en matèria de seguretat alimentària, pla de control dels proveïdors, pla de manteniment, pla de traçabilitat, pla d'al·lèrgens, pla de control de temperatura i pla de control de residus)
  • Diagrama de flux (diagrama de flux, esquema d'una cuina: distribució d'àrees, flux en una cuina, diagrama de flux de: plat fred, plat calent i plat calent que se serveix fred)
  • Identificación de peligros y puntos de control críticos (medidas preventivas y medidas de control, límites críticos y acciones correctoras)
  • Registres (registres necessaris en un sistema APPCC i exemples)
  • Verificació del sistema APPCC (revisions internes i auditories externas)

Certificat oficial vàlid a tot l'Estat espanyol

Amb el curs d'APPCC que ofereix SAIA, els manipuladors obtindran el certificat que compleix la normativa vigent segons el que estableix el Reial Decret 109/2010 i el Reglament Europeu 852/2004.

L'empresa alimentària: responsable de la formació dels seus treballadors

L'empresa alimentària és la responsable de complir el reglament CE 852, considerant tots els requisits bàsics d'higiene i l'autocontrol basat en els principis d'APPCC. Ha de supervisar i instruir o formar als manipuladors d'aliments en matèria de seguretat alimentària i en aplicació dels principis de l'APPCC. a més de complir la legalitat vigent relativa als programes de formació per als treballadors de determinats sectors alimentaris.

Reserva la teva plaça línia i obté un 25% de descompte, fins i tot el 100%!

Recorda que com a empresa pots beneficiar-te de descomptes i fins i tot de gratuïtat en formació per als teus empleats en forma de bonificació en les cotitzacions a la Seguretat Social a través de la Fundació Tripartita.

Reserva ara!

© SAIA 2018