Presencial
A convenir amb empresa interessada
A consultar
Lluís Riera
És l’empresa alimentària la responsable de comercialitzar aliments que siguin segurs i que compleixin la legislació alimentària vigent, d’acord amb allò establert al Reglament (CE) núm. 178/2002, de 28 de gener, pel qual s’estableixen els principis i els requisits generals de la legislació alimentària, es crea l’autoritat europea de seguretat alimentària i es fixen procediments relatius a la seguretat alimentària.
El curs d’APPCC a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector.
Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja disposa d'uns coneixements previs en seguretat alimentària i vol aprofundir en la implantació d'un sistema APPCC.
Antecedents històrics, marc legal, principis bàsics, avantatges del sistema APPCC, creació de l'equip de treball.
Pla de control de potabilitat de l'aigua, pla de neteja i desinfecció, pla de control d'animals indesitjables, pla de formació i capacitació del personal en matèria de seguretat alimentària, pla de control dels proveïdors, pla de manteniment, pla de traçabilitat, pla d'al·lèrgens, pla de control de temperatura i pla de control de residus.
Diagrama de flux, esquema d'una cuina: distribució d'àrees, flux en una cuina, diagrama de flux de: plat fred, plat calent i plat calent que se serveix fred.
Medidas preventivas y medidas de control, límites críticos y acciones correctoras.
Registres necessaris en un sistema APPCC i exemples.
Revisions internes i auditories externes.