Consultoria en seguretat alimentària i APPCC a Barcelona

A SAIA ajudem a les empreses relacionades amb l'alimentació a maximitzar els nivells de seguretat als aliments i a l'aigua

Sobre SAIA

20 anys assessorant en matèria d'higiene alimentària

Fa gairebé 20 anys que SAIA va començar la seva andaina amb l'objectiu d'ajudar el sector alimentari a complir amb tots els requisits de seguretat dels aliments i l'aigua. Durant tot aquest temps hem treballat amb restaurants, hotels, càterings, sector de venda al detall (pastisseries, carnisseries...) i indústria alimentària per a implantar el sistema APPCC, realitzar auditories, formació o assessorament en legislació alimentària.

Cada vegada més, volem aliments segurs

Qualsevol activitat a la qual es manipulin aliments i/o aigua té risc de contaminació a nivell físic, químic o biològic en algun moment de la cadena de subministrament (preparació, incloent envasat i distribució). Per això és fonamental identificar, avaluar i prevenir aquests riscos i així salvaguardar la qualitat del producte final.

Subscriu-te al nostre newsletter

Estigues al dia de les novetats en seguretat alimentària



Mediante el envío de este formulario autoriza a Saia para tratar sus datos y gestionar el envío de información relacionada con las actividades de la empresa de forma periódica. Le informamos que el responsable del tratamiento de los datos que facilita en este formulario es SEGURETAT ALIMENTÀRIA I DE L’AIGUA, S.L con NIF B63349591 y dirección postal en C/ Sant Antoni Maria Claret, 271, 1o 2a, 08041 - Barcelona.

La legitimación en el uso de estos datos se basa en su consentimiento, expresado mediante la cumplimentación y envío de este formulario.

SAIA podrá comunicar los datos que sean pertinentes y necesarios a Mailchimp®, adherida al Privacy Shield, o cualquier otra empresa de envío masivo de comunicaciones electrónicas adheridas al Privacy Shield, en caso de residir fuera del territorio de la UE.

Puede revocar su consentimiento y ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y limitación al tratamiento mediante correo electrónico a la dirección mmur@saia.es o comunicación a la dirección postal C. San Antonio María Claret, 271, 1o 2ª, 08041 - Barcelona, ​​indicando el derecho que desea hacer efectivo. Deberá aportar copia de su documento de identidad o pasaporte para la verificación de su identidad.

Para más información, puede consultar la política de privacidad a través del siguiente enlace.

Ja confien en nosaltres

Què fem?

Auditoria alimentària a Barcelona

A SAIA fem auditories de diagnòstic per marcar objectius i mètodes, auditories de validació després d'implantar el sistema APPCC i auditories de seguiment per verificar que el sistema funciona. També fem auditories específiques, com auditories d'al·lèrgies i intoleràncies.

Pla APPCC a Barcelona

La normativa europea obliga la indústria alimentària a crear, aplicar i mantenir un procediment o procediments permanents basats en els principis de l'APPCC, per prevenir riscos biològics, químics i físics en la cadena de subministrament alimentària, per salvaguardar la innocuïtat dels aliments i de l'aigua.

Assessoria en legislació alimentària a Barcelona

A SAIA oferim als nostres clients una informació actualitzada de les disposicions legals vigents que afectin el seu producte, el seu etiquetatge i publicitat, els seus establiments de producció i emmagatzemat, el seu transport i el seu control, així com tots els canvis legislatius que es publiquin.

Per què ens escullen?


Experiència

Els nostres professionals són tots llicenciats en carreres biosanitàries (tecnòlegs d'aliments, químics, biòlegs, etc.) amb provada experiència en el sector de la consultoria higienicosanitària.


Adaptabilitat

A SAIA sabem que cada client té característiques, necessitats i infraestructura diferents, pel que la nostra tasca es basa en el coneixement totes elles per adaptar-nos a les seves necessitats.


Tracte personalitzat

A SAIA assignem a cada client un responsable de projecte amb el qual estarà en contacte constant en cada pas del procés d'implantació de qualsevol pla de seguretat alimentària.

Un projecte guanyador fruit de les aliances estratègiques

SAIA forma part del grup BASS Global Consulting, fruit de l'aliança amb ACONSA (anàlisi i microbiologia), BDN (solucions tecnològiques de formulació, processos i producte final) i Serviclip (materials i instrumental). Junts, podem proveir de solucions integrals als nostres clients.

Notícies

Com saber si un ou està en mal estat? Responem totes les preguntes sobre l’ou.

Com saber si un ou està en mal estat? Responem totes les preguntes sobre l’ou.   ¿S’han de rentar els ous? Cal guardar els ous a la nevera? Pots menjar ou cru si estàs embarassada? Són moltes les preguntes que se’ns planteja a través de l’ou, sens dubte un dels aliments estrella a la dieta […]

Continua llegint
gallinas huevos granja

© SAIA 2021