Consultoria en seguretat alimentària i APPCC a Barcelona

A SAIA ajudem les empreses relacionades amb l'alimentació a maximitzar els nivells de seguretat en els aliments i l'aigua

Vull informar-me
video

¿En qué te podemos ayudar?

Auditorías alimentarias

Auditories alimentàries

A SAIA fem auditories de diagnòstic per marcar objectius i mètodes, auditories de validació després d'implantar el sistema APPCC i auditories de seguiment per verificar que el sistema funciona. També fem auditories específiques, com ara auditories d'al·lèrgies i intoleràncies.

Veure servei

Plan APPCC alérgenos

Plans APPCC

La normativa europea obliga la indústria alimentària a crear, aplicar i mantenir un procediment o procediments permanents basats en els principis de l'APPCC, per prevenir riscos biològics, químics i físics a la cadena de subministrament alimentària, per salvaguardar la innocuïtat dels aliments i de l'aigua.

Veure servei

Asesoría en legislación alimentaria

Assessoria en legislació alimentària

A SAIA oferim als nostres clients una informació actualitzada de les disposicions legals vigents que afectin el seu producte, etiquetatge i publicitat, establiments de producció i emmagatzematge, transport i control, així com tots els canvis legislatius que es publiquin.

Veure servei

Guía de sostenibilidad alimentaria

Consultoria en sostenibilitat i reducció del malbaratament

Adaptem els processos del teu negoci perquè siguin més sostenibles i eficients i així estalviar diners, generar menor impacte mediambiental, millorar la imatge corporativa de l'empresa i, per descomptat, complir la normativa. A SAIA disposem d'una divisió especialitzada en aquesta matèria en col·laboració amb Zostera Consultoría.

Veure servei

Estándar GFSI

Obtenció del certificat GFSI

La cadena alimentària traspassa fronteres, i l'esquema de certificació GFSI a nivell internacional és cada vegada més utilitzat i exigit al sector alimentari. A SAIA auditem i certifiquem empreses que volen obtenir el GFSI gràcies a la nostra col·laboració amb la prestigiosa consultora en qualitat i seguretat alimentària Mònica Saltor.

Veure servei

Legislación alimentaria

Serveis de formació a mida

Dissenyem formació a mida per a treballadors segons el perfil i les necessitats de cada empresa alimentària, que poden ser bonificats via Fundació Tripartita en les quotes de la seguretat social: manipulació d'aliments, etiquetatge, al·lèrgies i intoleràncies, malbaratament alimentari, etc.

Més de 20 anys assessorant en higiene alimentària

Fa més de 20 anys que SAIA va començar la seva trajectòria amb l'objectiu d'ajudar al sector alimentari a complir amb tots els requisits de seguretat dels aliments i l'aigua. Durant tot aquest temps hem treballat amb restaurants, hotels, càterings, sector minorista (pastisseries, carnisseries, etcètera) i indústria alimentària per implantar el sistema APPCC, realitzar auditories, formació o assessorament en legislació alimentària.

Ja confien en nosaltres

Minimitza riscos

Cada cop més, volem aliments segurs

Qualsevol activitat en què es manipulin aliments i/o aigua té risc de contaminació a nivell físic, químic o biològic en algun moment de la cadena de subministrament (preparació, incloent-hi envasament i distribució). Per això és fonamental identificar, avaluar i prevenir aquests riscos i salvaguardar la qualitat del producte final.

Platos preparados

Per què ens trien?

Experiència

Els nostres professionals són tots llicenciats en carreres biosanitàries (tecnòlegs d'aliments, químics, biòlegs, etc.) amb provada experiència al sector de la consultoria higienicosanitària.

Adaptabilitat

A SAIA sabem que cada client té característiques, necessitats i infraestructura diferents, per la qual cosa la nostra tasca es basa en el coneixement de totes per adaptar-nos a les seves necessitats.

Tracte personalitzat

A SAIA assignem a cada client un responsable de projecte amb què estarà en contacte constant a cada pas del procés d'implantació de qualsevol pla de seguretat alimentària.

Subscriu-te al nostre newsletter

Estigues al dia de les novetats en seguretat alimentària

La legitimació en l'ús d'aquestes dades es basa en el consentiment, expressat mitjançant el compliment i l'enviament d'aquest formulari.

SAIA podrà comunicar les dades que siguin pertinents i necessàries a Mailchimp®, adherida al Privacy Shield, o a qualsevol altra empresa d'enviament massiu de comunicacions electròniques adherida al Privacy Shield, en cas de residir fora del territori de la UE.

Es pot revocar el consentiment i exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament mitjançant correu electrònic a l'adreça amarin@saia.es o comunicació a l'adreça postal C. Sant Antoni Maria Claret, 271, 1r 2a, 08041 - Barcelona, indicant el dret que desitgeu fer efectiu. Haureu de presentar còpia del vostre document d'identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat.

Per a més informació, podeu consultar la política de privacitat a través del següent enllaç.

Un projecte guanyador fruit de les aliances estratègiques

SAIA forma part del grup BASS Global Consulting, fruit de l'aliança amb ACONSA (anàlisi i microbiologia), BDN (solucions tecnològiques de formulació, processos i producte final) i Serviclip (materials i instrumental). Junts, podem proveir de solucions integrals als nostres clients.