Curs etiquetatge d’aliments

events
Modalitat

Presencial

Data

A convenir amb empresa interessada

Preu

A consultar

Professor

Laura Gascón

Sobre aquest curs

La normativa vigent estableix que tots els aliments destinats al consumidor final, inclosos els lliurats per les col·lectivitats i els destinats al subministrament de les col·lectivitats, han de contenir etiquetes que ofereixin la veritat sobre el producte i no indueixin a error al consumidor, que no resultin confuses, que incloguin la seva naturalesa, identitat, qualitats, composició, quantitat, durada, origen o procedència i mode de fabricació o d’obtenció, i no atribueixin al producte efectes o propietats que no tingui o suggereixin que el producte posseeix característiques singulars quan en realitat altres productes similars tenen, entre d’altres.

El curs d’etiquetatge d’aliments a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb contingut pràctic elevat, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència en el sector.

A qui va adreçat?

Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja té uns coneixements previs en seguretat alimentària i necessiti aprofundir i actualitzar les novetats relatives a l'etiquetatge en productes alimentaris.

Programa orientatiu del curs

  • Normativa d'etiquetatge

    Marc legal, normativa, tipus d'aliments a etiquetar, informació i format de l'etiqueta, ingredients al·lèrgics i exemples i fitxa tècnica.

Sol·licita la inscripció a aquest curs

Sisplau, introdueix el nom.
Sisplau, introdueix el cognom.
Sisplau, introdueix un email vàlid.
Sisplau, introdueix el telèfon
Sisplau, introdueix el càrrec
Sisplau, introdueix l'empresa.
Has d'acceptar la política de privadesa per enviar-nos les teves dades.