Presencial
A convenir amb empresa interessada
A consultar
Laura Gascón
La normativa vigent estableix que tots els aliments destinats al consumidor final, inclosos els lliurats per les col·lectivitats i els destinats al subministrament de les col·lectivitats, han de contenir etiquetes que ofereixin la veritat sobre el producte i no indueixin a error al consumidor, que no resultin confuses, que incloguin la seva naturalesa, identitat, qualitats, composició, quantitat, durada, origen o procedència i mode de fabricació o d’obtenció, i no atribueixin al producte efectes o propietats que no tingui o suggereixin que el producte posseeix característiques singulars quan en realitat altres productes similars tenen, entre d’altres.
El curs d’etiquetatge d’aliments a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb contingut pràctic elevat, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència en el sector.
Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja té uns coneixements previs en seguretat alimentària i necessiti aprofundir i actualitzar les novetats relatives a l'etiquetatge en productes alimentaris.
Marc legal, normativa, tipus d'aliments a etiquetar, informació i format de l'etiqueta, ingredients al·lèrgics i exemples i fitxa tècnica.