Curs online de manipulació d'aliments + Protocol de prevenció COVID19

Curs de manipulació d’aliments + Protocol de prevenció del COVID19

El coronavirus ha canviat les nostres vides i la manera de fer les coses. Sens dubte a tornada a la normalitat dels establiments s’emmarca dins de les últimes fases del desconfinament, això significa que el repte és enorme. El pla de formació a tot el personal és avui dia, de vital importància per a assegurar que tot l’equip entengui, respecti i implant les mesures de prevenció contra el COVID-19. Tot restaurador és responsable de garantir que totes les persones que intervenen en l’obtenció, la transformació, la distribució i la venda d’aliments rebin una formació apropiada d’acord amb la seva activitat laboral.

Davant aquest nou paradigma, SAIA recomana realitzar el curs de Manipulació d’aliments amb especial atenció en les mesures de prevenció contra el COVID-19, necessàries per a garantir la gestió de la seguretat alimentària, la salut del personal i dels propis clients.

Característiques del curs de manipulació d'aliments online

A causa de la situació actual d'emergència sanitària del COVID-19 el curs de manipulació d'aliments a SAIA es realitzará online seguint un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència en el sector. La classe s'impartirà a través del GoToMeeting amb l'objectiu de seguir la mateixa la classe que habitualment fem presencial. S'enviarà un certificat d'assistència via mail.

Data d'inici10/06/2020
Hores3 (10:00-13:00)
ModalitatOnline (per videoconfèrencia amb GoToMeeting
Professor/aMartí Marina
A qui va dirigitTota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe amb aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.
Preu30€ per a inscripcions online

Objectius i programa del curs de manipulació d'aliments + Protocol de prevenció del COVID19

El curs de manipulació d'aliments + Protocol de prevenció del COVID19 de SAIA té com a objectiu formar als manipuladors d'aliments sobre les normes de seguretat i higiene alimentària per a garantir les bones pràctiques en cuina i sala, la salut del personal i la dels propis clients.

  • Introducció (importància de la seguretat alimentària i normativa relacionada amb el sector)
  • Riscos per a la salut derivats del consum d'aliments (perills, malalties i les seves causes, principals microorganismes productors de toxiinfeccions alimentàries, factors que afecten el creixement bacterià, la contaminació creuada, les toxiinfeccions alimentàries i al·lèrgies alimentàries)
  • Bones pràctiques en la manipulació (procés -almacenaje, emmagatzematge refrigerat i congelat, preparació i manipulació, cocció, refredament, regeneració, servei, residus, mostres testimoni- i higiene personal)
  • Els prerequisits del sistema APPCC
  • Mesures COVID19 Higiene personal, neteja i desinfecció, higiene de procés i higiene aplicada en sala i en els nostres clients

L'empresa: responsable de la formació dels seus manipuladors

Les empreses que tinguin treballadors que, per la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei, han de proveir-los de formació continuada i periòdica en matèria d'higiene alimentària per garantir la seguretat i la higiene alimentària de tot aquest procés. La normativa que regeix la manipulació d'aliments és el reglament CE 852/2004 i el Reial Decret 109/2010.

Reserva la teva plaça línia i obté un 25% de descompte, fins i tot el 100%!

Recorda que com a empresa pots beneficiar-te de descomptes i fins i tot de gratuïtat en formació per als teus empleats en forma de bonificació en les cotitzacions a la Seguretat Social a través de la Fundació Tripartita.

Reserva ara!

© SAIA 2020